Тази събота Краси Боев се разходи в планината с Кубрат Пулев.

...
Тази събота Краси Боев се разходи в планината с Кубрат Пулев.
Коментари Харесай

Кобрата най-после призна: Да, имам нова жена!

Тази събота Краси Боев се разноски в планината с Кубрат Пулев. Двамата стигнаха до Боянския водопад. По пътя те разговаряха за живота, триумфа и любовта. Боксьорът показа, че има половинка.

„ Аз съм човек, който има потребност от обич и естествено имам човек до себе си, да. Във всичко може да дадеш съвет, в персоналните връзки, любовните – в никакъв случай не можеш да се бъркаш. Видяхте аз бях 13-15 години с човек, който е прочут, бяхме в общественото пространство. Аз считам, че любовта няма потребност от такава гласност. Тя просто е обич, напълно друго равнище “, показа боксьорът.

„ Човек или прави нещо, както би трябвало или не се занимава. Един от проблемите на българите...ние сега се концентрираме върху това че е валяло дъжд и сняг, че е киша, а може да се фокусираме върху какъв брой е красива планината, каква природа имаме – единствено на 20 минути от центъра на София “, показа Кубрат преди да стартира разходката до Боянския водопад дружно с Красимир Боев отНова тв.

„ Когато на човек му е мъчно, той изпитва себе си и усъвършенства себе си. Планината е същинска амбулатория. Трябва да се разхождаме  по-често, да се движим. Стига с тези кафета, цигари ", сподели боксьорът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР